vineri, 17 iulie 2009

Sexy-Brăileanca vine în Slănic

Ştirea, postată de Fido pe phonline.ro, m-a făcut să ma gandesc la câti ploieşteni vor cauta înfriguraţi pe hartă cum sa ajungă în Slănic...

"Sexy-Brăileanca, vine în această seară în Club Eclipse din Slănic să mărească vânzările. Pregătirile sunt în toi: clubul, care percepe în mod normal un tarif de intrare care costă 5 lei, are în seara asta un tarif de 15 lei."

Ok, pe cei din Slănic îi înteleg ... le creşte cota de imagine, vînzările de sucuri, alcool si prezervative, nevestele şi prietenele vor avea parte de "ceva acţiune" din partea bărbaţilor care vor vrea să-şi calmeze hormonii puşi în mişcare de spectacol ... poate chiar şi "producătoarele" de centură vor creşte vânzările ... În plus, acesta va fi "evenimentul" anului probabil pentru cei din zonă, motive de laudă şi mândrie.

Ceea ce nu înteleg este : oare să fie foamea atât de mare pentru fătuca aia încat să ajungă sa-şi "vândă nurii" tocmai în Slanic ?!? Nimeni nu o mai cheamă la tv ? Dar OTV-ul face rating cu nişte cabluri tăiate, aşa că ce mă mai mir eu.
Ce vremuri am ajuns să trăim ...


(În altă ordine de idei, să-i dăm credit şi lui Fido, a reuşit să nu mai scrie despre taximetrişti vre-o două zile... bravo maestre - te citim cu interes, în plus te şi promovăm ...)

Un comentariu: