miercuri, 15 iulie 2009

Fumează legal

Culmea libertăţii chiar in Ploieşti ... "Pe stâlpii din faţa Universităţii Petrol-Gaze au apărut, de câteva zile, mai multe afişe care îi îndeamnă pe trecători să cumpere substanţe uşor halucinogene, care nu sunt interzise de legile din România."
Ecstasy X-4, Diablo, Snow Blow, etc. acestea sunt denumirile comerciale pentru produsele comercializate de societatea numitului Marius Micu, care susţine că „Mai periculoase sunt ţigările, pentru că ele produc dependenţă”.

Părerea mea este că trebuie să fi puţintel zgubilitic să fumezi sau să tragi pe nas "prafuri pentru mama mare" oricat de ilegale sau legale ar fi ele. Dacă ar fi utile organismului probabil le-am găsi la farmacie sau la supermarket, lânga raionul de pâine ... (nu că pâinea nu ar avea E-uri şi cine ştie ce alte "substanţe legale")

Mai simpatică este poliţia :
"Poliţiştii spun că nu au ce face împotriva firmei pentru că produsele comercializate nu sunt în afara legii. Singura măsura care ar putea-o lua, ar fi amendarea celui care a lipit afişele pe stâlpii din oraş, abia această faptă fiind ilegală."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu