joi, 16 iulie 2009

Dalkia vrea sa concedieze, Volosevici se opune

Scopul întâlnirii de azi dimineaţă dintre Volosevici si sindicaliştii Dalkia a fost unul simplu : Dalkia a constata cu mirare ca 80 dintre angajaţii săi sunt pafarişti si vrea sa-i concedieze (colectiv).
Bun .. până aici sunt pe deplin de acord cu Dalkia ... din cei 6 care se uită la cel care munceşte, unul se poate duce acasă (sau poate continua lucrarile "particulare" făcute pănă acum pe banii si utilajele Dalkia - implicit, pe banii noştrii).
Sindicatul a constata ca decizia de concediere contravine unor întelegeri semnate anterior cu Dalkia, drept pentru care au venit să-i plânga la usă lui Volosevici. Adică, cu alte cuvinte, primarul nostru, votat şi plătit de noi, trebuie să rezolve problemele unui sindicat care habar nu are cum să-şi rezolve singur problemele.
Volo trebuie să aibă grijă ca cei 80 de posibili concediaţi sa aiba în continuare păpică la guriţa copiilor si să poată face şpăgi reparând diverse stricăciuni pe care oricum ar fi trebuit să le rezolve ca sarcini de serviciu, dată fiind natura serviciului lor. Dar e mai simplu sa iei bani pensionarilor pentru o mica intervenţie şi apoi sa plângi la sindicat şi primărie ca te dau afară.

Mă intreb, cum o fi ca Liviu Luca să mergă in audienţă la primar pentru că Petrom-ul ar vrea să concedieze câţiva angajaţi ...

Dragi şanţişti (mai fac şi altceva în afara de şanturi ?) ia puneţi voi mâna pe lopeţi şi începeţi să pune-ţi osul la treabă ... sau măcar alegeţi-vă un sindicalist mai pertinent care să vă poată rezolva problemele...

Ştiţi ce a făcut Volosevici ? ... a discutat cu Dalkia pe marginea unui plan de intervenţii în caz de incidente şi au stabilit o discuţie privind amînarea concedierii ... Vedeţi stimaţii mei ploieşteni ? Primarul a reuşit să-i păstreze pe "spărgătorii de străzi" în serviciu ... pentru cât timp oare ?
Când mai daţi peste un şanţ nou, făcut perfect degeaba, trimiteţi-ne un mail ...

3 comentarii:

  1. Amice, pentru cei care nu sunt ploiesteni ar trebui sa dai cateva detalii suplimentare. Eu n-am habar cine e Dalkia sau Volo....cum?

    RăspundețiȘtergere
  2. Volosevici este onor primarul iar Dalkia este furnizorul de termoficare, apa, etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aaaa, am priceput acum. La noi s-a ajuns la o adevarata criza a apei calde pe care cica ar fi rezolvat-o inteleptul nostru primar. Am scris pe blogul meu un pic mai devreme.

    RăspundețiȘtergere