miercuri, 15 iulie 2009

Apă caldă pentru spitale

Consilierii ploieşteni (cei care se presupune că fac şi treabă serioasă, că doar de aceea au fost votaţi) au avut o străfulgerare de inteligenţă si au aprobat doua proiecte privind alimentarea cu apă caldă generată pe bază de energie solară ... Este vorba despre Spitalul Municipal Schuller şi Spitalul de Boli Infecţioase.
Aleşii au luat această hotărâre având în vedere că, recent, Ministerul Mediului a aprobat ghidul de finanţare al Programului de înlocuire sau de completare a sistemelor clasice de incălzire cu cele care utilizeaza energie solara, energie geotermala şi energie eoliana ori alte sisteme care conduc la îmbunatatirea calitatii aerului, a apei si a solului, în cadrul acestuia putând depune proiecte unităţile administrativ-teritoriale, pentru imobilele aflate în proprietatea sau în administrarea lor.

Bun ... au descoperit apa caldă ... ce urmează, mersul pe jos ?

Spitalele duc lipsă de muuulte altele, apa caldă fiind ceva ce ar trebui sa nu mai constituie "o minunăţie" ... dar şi ăsta este un început. In Romania toate lucrurile au un început : votăm noi începuturi, toţi cei cu iniţiative "încep" de undeva, proiecte, iniţiative, acţiuni ... toate încep, câte a-ţi văzut finalizate ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu