vineri, 17 iulie 2009

Atac la premier (varianta românească)


"Maşina oficială a premierului Emil Boc a fost ţinta unui ou, tocmai atunci când şeful Executivului se pregătea să urce în automobil Incidentul s-a întâmplat după întâlnirea pe care prim-ministrul a avut-o la Consiliul Judeţean Timiş. Oul a fost aruncat peste maşina oficialului, iar atacatorul a fugit imediat. Potrivit martorilor, bărbatul care a aruncat cu ouă a fugit apoi pe o stradă perpendiculară pe cea pe care se află Palatul Administrativ. Coloana în care se afla maşina premierului nu s-a oprit în urma incidentului, nicio maşină nefiind atinsă de ouăle aruncate. Femeile de serviciu de la Palatul Administrativ au adunat imediat resturile de pe scările instituţiei, iar jandarmii iau declaraţii de la martorii incidentului."

Mă amuză ideea ... vă da-ţi seama, atacatorul a rupt de la gura copiilor oul pentru a onora maşina premierului, ar trebui ca Boc sa realizeze ce sacrificiu fac românii pentru a-l scoate si pe el în evidenţă. Trist este că a ratat ţinta. Iar un copil va adormi deseară flămând, visând la omleta pe care ar fi putut să o mănânce dar în acelaşi timp, mândru de curajul si bravura tatălui.


Prin grija guvernului, la veniturile actuale ale populaţiei, vor urma atacuri cu felii de pâine uscată, covrigi, frunze rupte din copacii plantaţi prin parcuri şi ghemotoace din hărtia în care au fost ambalate cele 2-3 feliuţe de parizer.


Conform celor declarate presei, jandarmeria face cercetări, SPP-ul interoghează precupeţele din piaţă pentru a identifica originea oului meschin, apoi urmând anchetarea găinii care a dat acel ou, descoperită după analiza ADN-ului cojii de ou.


Oare gâina producătoare îşi plătea dările la stat ? ... sau dădea ouă, asa de capul ei, fără acte şi fără să plătească TVA-ul ? Urît din partea ei.

Un comentariu:

  1. S-o aresteze dom'le. S-o bage la zdup ! Pai se poate? Sa faca ea oua destinate a fi aruncate in capul genialului nostru premier !?

    RăspundețiȘtergere