joi, 16 iulie 2009

România - Ungaria

Peste 400 de suporteri ai echipei maghiare Ujpest, adversara Stelei din această seară, au intrat în ţară în această dimineaţă în jurul orei 04.30, prin punctul de trecere a frontierei Curtici din judeţul Arad. Suporterii au făcut scandal, înjurându-i pe români şi fluturând steaguri naţionaliste.
De cum au ajuns în România suporterii maghiari au scandat numele echipei lor şi al Ungariei, şi au fost puşi pe scandal de la început. I-au făcut ţigani pe români şi le-au adus injurii, însoţite de zeci de înjurături în maghiară şi română. Ba chiar au înjurat şi în engleză. În gara Curtici, suporterii au afişat pe geamurile trenului steagurile Ungariei, ale clubului Ujpest, dar şi un banner cu harta Ungariei Mari şi textul “Transilvania, Ţară Ungurească”, scris în româneşte.
...
Doi turisti unguri, tata si fiu, au ajuns, in noaptea de miercuri spre joi, la spitalul din orasul dambovitean Pucioasa, dupa ce au fost atacati de un urs in cautare de hrana, in timp ce dormeau in cort, in zona Padina, din Muntii Bucegi. Intr-o prima faza, turistii au primit ingrijiri din partea jandarmilor montani si a salvamontistilor, ulterior fiind transportati la spital cu o ambulanta.

Am o intrebare : nu puteau fi acei suporteri în cort ? ... şi dece erau doar 2 unguri în cort ?
Sper că ursul nostru carpatin nu a păţit ceva, vre-o indigestie, rabie, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu