miercuri, 22 iulie 2009

Diplomele de la "Spiru Haret" sunt valabile

Celebra Abramburica, aşa numita ministrul al educaţiei, Ecaterina Andronescu, a anunţat, marţi, că toate diplomele de la Universitatea "Spiru Haret", indiferent de programul sau forma de învăţământ urmată, rămân valabile până la clarificarea totală a situaţiei de la instituţia de învăţământ superior.

Ecaterina Andronescu a precizat, într-o declaraţie de presă, că printr-un act normativ va fi reglementată situaţia individuală a absolvenţilor de la Universitatea "Spiru Haret" care necesită revalidarea diplomelor.

Frumoasă lovitură dată învătământului privat .. cat a durat perioada de înscrieri, toti au avut de comentat la adresa U.S.H. acum ... totul a revenit la normal ...

Nu stiu dacă e mâna PSD-ului sau e vorba de alte interese private, dar toată afacerea sună a mînărie tipic românească - e mai bun ca tine şi are venituri mai mari ? bagă-l în rahat. Dacă stăm puţintel şi ne gândim, toate universităţile de stat au cursuri cu plată ... deci ministerul are o sursă frumoasă de venit din această direcţie. Mă gândesc atât de mare să fie foamea pe la minister şi prin conturile ministresei ?

Sau poate cine trebuia nu a mai "cotizat" unde trebuie, cât trebuie şi "lupii" au fost trimişi să facă valuri ... mai marii noştrii conducători au surse bune de inspiraţie .. mafioţi, recuperatori, borfaşi, etc ... până la urma nu le apără tot ei interesele cand aceşia ajung în corzi ... ?!? Cine îi scoate feţe curate ... vorba aceea : o mână spală pe cealaltă iar mândoua spală fundul (interesant ar fi de aflat fundul cui ...)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu