luni, 28 septembrie 2009

Marea Ţiganiadă

În toată mass media din ţară se discută fenomenul urii rasiale faţă de ţigani ... compătimirea atinge uneori culmi nebănuite. Campanii media de acceptare a "minorităţii", emisiuni dedicate etniei, etc.
Oare nimeni nu vede ce se întâmplă ?
Separarea rasială nu începe de ieri, de azi ... pe la 1400 cineva scria .. "pe drum, mergeau un om si un ţigan"

Cât de îndreptăţită este oare aceasta ura de rasă ?

Să stăm strâmb şi să judecăm drept : majoritatea infracţiunilor cu violenţă sunt înfăptuite de ţigani (termenul rrom ar trebi să fie interzis prin constituţie, pentru ca aduce lezare denumirii oficiale a statului nostru)
Furtişaguri, scandaluri, tîlhării, violuri, crime, revolte, etc ... Am ajuns ca la urcarea în autobuz să ne uităm la cei de lângă noi .. daca tenul este puţintel mai măsliniu, o luam la fugă... Pe stradă, ii ocoleşti, seara eviţi cartiere întregi din cauza lor, în trafic trebuie să fi cu ochii în 4 după X-uri, Q-uri şi mai stiu eu ce "mărci consacrate", nu cumva să le tai calea că cine ştie ce păţeşti, în magazine intrii cu geanta în braţe şi te rogi să nu dai peste vre-o pirandă cu boracii ieşiţi la produs, la semafoare se năpustesc să-ţi spele parbrizul, dacă nu plateşti, rămâi făra oglinzi, antene, vopseaua zgâriată, etc, la fiecare 200m pe stradă, fie în centru fie la periferie, te împiedici de cerşetori (in 90% din cazuri falşi), în restaurante si fast-food-uri ţi-e silă să mai mănânci, tipă, vorbesc tare, îşi etalează kilogramele de aur, îţi iau mancarea din faţă (cică pentru boraci)

Trecând peste aceste laitmotive generalizate, sunt din ce în ce mai oripilat de popularizarea lor la tv ... au emisiuni dedicate, ştirile prezinta reportaje ample cu nunţile lor, cu botezuri şi aşa mai departe. Se fac seriale cu şi despre ţigani. Filme date in prime-time .... unde naiba o să ajungem ?

Unităţile de învăţământ militare si de poliţie au locuri speciale rezervate ţiganilor, şcolile au clase speciale pentru ţigani, câţi romăni nu intra la scoală pentru ca un ţigan are locul deja ocupat ?
Poliţia îi avantajează, chiar dacă îl ameninţă pe primarul oraşului în plină zi ... judecătorii îi fac pierduţi ... Fiscul şi Garda Financiară nu s-au întrebat niciodată de unde au atâţia bani, masini aur, vile etc. Instituţiile locale nu se întreabă cum au atâtea terenuri, cum construiesc ilegal, cum iau "cu japca" metrii din terenurile vecinilor fără ca nimeni să facă nimic legal.

Dacă un ţigan îţi dă o palma pe stradă şi te fură NU va păţi nimic. Daca tu dai o palmă unui ţigan pe stradă sau dacă măcar te uiţi mai lung la el, iei bătaie, familia ta e în pericol iar judecatorii te găsesc vinovat, deh, ei sunt minoritari şi au drepturi. Tu, nu !

Cât va mai dura până cand românii se vor răscula ? Privind in urmă, în storie .. probabil că niciodată. (doar noi l-am împuşcat pe Antonescu, nu ? )Trist. Al dracului de trist.

Citiţi statisticile ... câţi romani se nasc şi câţi ţigani ... într-un viitor apropiat noi vom fi minoritariii acestei ţări.

Nu vreau să incit la violenţă rasială. Nu ii omorâţi !
Puneţii doar să muncească. Asta îi va durea mai rău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu